HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD

  • Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες TALIN
Αριθμός Υπαλλήλων 50~80
Ετήσιες πωλήσεις 8,000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος 2000
Εξαγωγή pc 70% - 80%

Εισαγωγή

 

HEBEI TALIN ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΆΣΣΕΙ τη Co., ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2000, και βρέθηκε στο διάσημο δήμο του καλωδίου πλέγμα-Anping, ο οποίος είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του gabion, στρώμα reno, τσάντες gabion, διατηρώντας τοίχος gabion, πλέγμα terra και ούτω καθεξής.

 

Δεσμεύσαμε στη συντήρηση νερού και η κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής προβολής κλίσεων αναχωμάτων, συσσώρευσε την πλούσια πρακτική εμπειρία. Το εργοστάσιο έχει εξυπηρετήσει το τελωνείο και έχει κερδίσει μια καλή φήμη από το νέο και παλαιό τελωνείο στην αρχή της «άριστης ποιότητας, της έγκαιρης παράδοσης, της λογικής τιμής, της εγκάρδιας υπηρεσίας» και της αρχής παραγωγής «της επιβίωσης από την ποιότητα, ανάπτυξη από την πίστωση». Με την επιστημονική εσωτερική διαχείριση, την εξασφάλιση ποιότητας και το πλήρες σύστημα, το εργοστάσιο εστιάζει στην πίστωση και εμπιστεύεται βαθειά από το τελωνείο και τα δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Και τα προϊόντα εξ:άγω στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Θα παράσχουμε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία σε όλο το τελωνείο και τα δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους φίλους για να επισκεφτούμε και να διαπραγματευτούμε την επιχείρηση. Επίσης είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε μαζί με κάθε πελάτη για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.

 

 

 

Ιστορία

 

HEBEI TALIN ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΆΣΣΕΙ τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2000, το οποίο εντόπισε στη κομητεία AnPing, HeBei. Η επιχείρηση TALIN καλύπτει μια περιοχή 143200m2, με περίπου 200 υπαλλήλους και περισσότερο από 40 τεχνικό προσωπικό.

 

Ποιότητα των προϊόντων: Η επιχείρησή μας καθιέρωσε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τα ακουστικά όργανα στη Νοτιοανατολική Ασία. Εκτός από τα σύνολα TALIN - επάνω μια ειδική ομάδα ποιοτικής επιθεώρησης για να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα είναι ικανά.

 

Εξοπλισμός παραγωγής:

Η επιχείρησή μας έχει περισσότερες από 10 γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της ύφανσης, κοπή, που συσκευάζει άλλες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής. Το 2015, TALIN ξόδεψε 20 εκατομμύριο τεράστια ποσά των χρημάτων για να εισαγάγει το μεγάλο νέο εξοπλισμό για το πλέγμα καλωδίων gabion προϊόντων.

 

Αγορά προϊόντων: Τα προϊόντα μας πωλούν καλά και των δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τη σημαντική ποιότητα και την ευνοϊκή τιμή. όπως η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιαπωνία κ.λπ…. Και έχει κερδίσει το αγαθό αξιολογεί από oversea τους πελάτες, που απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία.

 

Ειλικρινά υποδοχή για να επισκεφτεί TALIN!

Υπηρεσία

Εκατό τοις εκατό της εξασφάλισης ποιότητας:

Κάθε σύνδεση παραγωγής θα σταλεί μέσω των πληροφοριών εικόνας στον πελάτη, να αφήσει το υπόλοιπο πελατών σίγουρο.


Ο πιό σύντομος κύκλος παραγωγής:

όταν η διαταγή πελατών:
αμέσως, σε πιό σύντομο πιθανό χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η παραγωγή.


Η πιό προνομιακή τιμή:

είμαστε άμεσοι κατασκευαστές, δώστε έτσι στους πελάτες την τιμή εργοστασίων. Συγχρόνως, καμία ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ θέματος ή CIF, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες
βρείτε τον οικονομικώς πιό αποδοτικό τρόπο μεταφοράς, αφήστε το μέγιστο κέρδους πελατών.


Η περιεκτικότερη υπηρεσία μεταπωλήσεων:
Οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη

Η ομάδα μας

 

Η εμπορική Co. Talin Hebei, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2000, είναι μια εστίαση στο πλέγμα gabion, πλέγμα ένωσης, πλέγμα πιάτων χάλυβα, φράκτης και άλλες παραγωγή και πωλήσεις προϊόντων σε μια από τις επιχειρήσεις, το εργοστάσιο βρίσκονται γνωστός ως «κύρια» πόλη hengshui κομητειών Anping οθόνης μεταξιού.

 

Η επιχείρηση από την έναρξή της, εμμένει πάντα στην αρχή βάσεων, καινοτομίας και «απόστασης ακεραιότητας», εμμένει στο λαϊκό, συλλέγει μαζί την ελίτ βιομηχανίας, προηγμένη διοικητική ιδέα και η διοικητική μέθοδος, που συνδυάζεται με την πραγματικότητα κάθε επιχείρησης, παρέχει την πανκατευθυντική υπηρεσία για την επιχείρηση, η επιχείρηση παραμένει πάντα ανταγωνιστική στην άγριας γρήγορης και σταθερής ανάπτυξη ανταγωνισμού αγοράς.

 

Τα καλύτερα προϊόντα, η καλύτερη υπηρεσία, η καλύτερη φήμη, για πολλούς πελάτες για να παρέχουν την ποιοτική υπηρεσία, Hebei Talin που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ είναι πρόθυμα να γίνουν ο πιό αξιόπιστος μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας.

 

 

 

     Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

      

     Κίνα HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Αφήστε ένα μήνυμα